Lid worden van intal

Intal is een beweging voor internationale solidariteit. intal is een vrijwilligersbeweging, met lokale groepen die actief zijn in het hele land. Het zijn onze leden die in hun stad of regio met acties en campagnes internationale solidariteit in daden omzetten. Samen met onze partners in het Zuiden bouwen we zo aan een meer rechtvaardige wereld.

Laat het leed in de wereld je niet koud en kriebelt het om actief te worden? Word dan snel intal lid en sluit aan bij een enthousiaste groep activisten in jouw buurt.

Heb je weinig tijd voor een actief engagement, maar vind je onze campagnes belangrijk en wil je ons steunen? Dat kan via een steunend lidmaatschap of een jaarlijkse of maandelijkse gift*.

Je ledenbijdrage domiciliëren is voor ons én voor jou het handigst. Klik hier indien je toch liever met overschrijving betaalt.

Alvast bedankt voor jouw solidariteit!

Lees hier meer over intal.

*giften vanaf €40 per jaar zijn fiscaal aftrekbaar

Door akkoord te gaan met deze domiciliëring, geef ik toestemming aan a) intal Globalize Solidarity om een opdracht te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren; en b) aan mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van intal Globalize Solidarity.
Het is mij bekend dat ik een Europese domiciliëring kan laten terugbetalen door mijn bank. Dit gebeurt volgens de voorwaarden die in mijn overeenkomst met de bank zijn vastgelegd. Ik moet mijn verzoek indienen binnen de 8 weken na de datum waarop het bedrag van mijn rekening wordt gedebiteerd. Ik kan deze opdracht op eender welk moment stopzetten of wijzigen met een brief aan intal Globalize Solidarity, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel, of met een mail aan veronique.coteur@intal.be. Het is mij bekend dat mijn gegevens worden opgenomen in de gegevensbank van intal om mij op de hoogte te houden van de activiteiten via de maandelijkse nieuwsbrief. Ik heb het recht om deze gegevens op te vragen en te verbeteren.
Identificatie van de begunstigde: intal Globalize Solidarity, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel.
BE66 0016 6194 4143 , BIC GEBABEBB
Creditor ID: BE31ZZZ0435919384