Steun intal

intal is een beweging die volledig draait op vrijwilligers. Wat doen we? Solidariteit in de praktijk zetten met de Palestijnse bevolking, ijveren voor rechtvaardige en eerlijke handelsverhoudingen, voor klimaatrechtvaardigheid en oproepen tot vrede in tijden van oorlogstaal.


Een campagnefolder, een internationale gast op ManiFiesta, het organiseren van een vormingsweekend, … intal krijgt geen structurele subsidies. Alle steun is welkom zodat we onze ambities kunnen blijven waarmaken. Iedere gift, groot of klein, is welkom op het rekeningnummer van intal BE66 0016 6194 4143 met vermelding “gift intal”. Vanaf €40 ontvang je een fiscaal attest.

Je kan ook maandelijks een vast bedrag storten. Op die manier help je ons om onze projecten te plannen op lange termijn. Dit doe je best via een domiciliëring. Je kiest zelf wanneer je start, hoe veel je maandelijks stort en je kan zelf je betalingsopdracht stopzetten of pauzeren. Je kan daarvoor bijhorend formulier invullen en ons terugbezorgen op intal, Haachtsesteenweg 53, 1210 Brussel. 

Wil je actief worden bij een van onze lokale groepen? Stuur een berichtje naar info@intal.be of bel 02/2092350.
Al intal-fan op Facebook? facebook.com/intal.be

Investeer in een activist

 

Enkele foto's van intal in actie:

in actie op Marktrock
in actie op Marktrock

G4S aan Atomium
ludieke actie G4S aan Atomium

conferentie Lat Am
gevulde zaal conferentie Latijns-Amerika

klimaatmars Oostende
intal op de klimaatmars in Oostende

Meer foto's van intal vind je op onze Flickr. Voor video's kan je terecht op onze Vimeo account.

Alvast bedankt voor jullie steun!

BijlageSize
Steun_intal_Soutenez_intal.pdf85.38 KB